Om oss

Vi utvikler for framtiden

Planum er en eiendomsutvikler med base på Jæren. Ambisjonen vår er å skape gode ideer som vi kan utvikle og realisere i verdifulle prosjekter.

Selskapet er ungt, men personene her har i flere tiår jobbet med idéutvikling og prosjektgjennomføring innen bygg og eiendom. Vi har samlet et solid team med lang erfaring og bred kompetanse, der vi utfyller hverandres kvaliteter. Det betyr at vi er i stand til å involvere oss i alle typer oppdrag innen våre satsningsområder – næringsutvikling, boligutvikling og eiendomsforvaltning.

Vi som utgjør Planum har spilt en sentral rolle i den jærske utviklingen gjennom årenes løp. Vi har vært og er en aktiv bidragsyter i oppbygningen av Bryne som 

et naturlig regionsenteret på Jæren. Vi har blant annet vært involvert i etableringen av handelskjempen M44, næringsfyrtårnet Forum Jæren og det levende industriområdet på Håland, som nå huser Norges største Biltema-varehus.

Planum er en allsidig eiendomsutvikler med høy gjennomføringsevne. Vi tenker helhetlig og langsiktig, og spiller på lag med alle slags aktører i kreative prosesser. Vi er opptatt av langsiktige relasjoner og godt samarbeid, og jobber kontinuerlig med fremtidsrettede prosjekter innen våre områder.

Selskapsnavnet Planum er satt sammen av de latinske ordene for «flatt» og «vind», og det er på Jæren vi har vår kjernekompetanse og lokalkunnskap, men vi er klare for å bistå alle som ønsker vår hjelp. 

Vi har planen klar for at vi sammen skal realisere gode ideer.

Lang erfaring

Medarbeiderne i Planum kan vise til erfaring fra en rekke store prosjekter som har vært viktige for utviklingen på Jæren.

Bred kompetanse

God eiendomsutvikling krever mye faglig kompetanse og erfaring. Vi har kunnskapen som trengs for å skape et bra resultat.

Gjennomføringsevne

Vi utvikler egne prosjekter fra A til Å, og kan også fungere som en nyttig samarbeidspartner i andres utviklingsprosjekter.